3 tips til at spare penge på SU

(sponsoreret indhold)

Når man er på SU så er det svært at have råd til særligt meget, fordi man trods alt er begrænset af sin indkomst. Du kan naturligvis tage et ekstra job ved siden af dit studie, men det er stadig svær at finde penge til de helt store økonomiske udskejelser, så du sikre at du ikke ender ud med at tage kæmpe studielån eller kviklån.

Derfor har vi lavet denne artikel så du kan sikre at spare penge i hverdagen på SU.

Spar penge på de faste udgifter

Når du er på SU så skal du sikre at du ikke har alt for høje faste udgifter hver måned, da man ikke har de helt store indtægter på SU. Her bør du årligt tjekke op på dine faste udgifter såsom bredbånd, forsikringer og lignende, så du er sikker på at dine priser er lave nok. Prøv at forsøg at få rabat hos dem alle sammen, fordi mange af dem har løsninger som er endnu billigere.

Brug cyklen

I stedet for at have bil eller tage bussen til studiet, så bør du bruge din cykel i stedet for. Din cykel koster kun noget at købe, men derefter er den uden tvivl det billigste transportmiddel og klart billigere end hvis du ejer bil eller tager offentlig transport rundt omkring.

Lav madplaner

Når du er på SU og studere, så kommer man ofte til at købe take away mad, fordi man ikke orker at lave mad efter en lang dag i skolen. Men laver du madplaner, så er der købt ind og gjort klar til mad hver dag, og så behøver du ikke tænker på det i fremtiden. På den måde kan du sikre at du altid har mad i køleskabet og du kan også vælge at fryse mad ned.