Hvad er en SEO-pakke?

Når du som virksomhed får at vide at du skal have lavet noget SEO arbejde på din hjemmeside, så er det meget naturligt at du i din research støder på termet SEO-pakke. Mange bureauer tilbyder nemlig SEO-pakker til deres kunder, men hvad er det egentlig de sælger?

Det kan være mange forskellige ting og det også være en kombination af flere forskellige ting der indgår i en SEO-pakke. Men lad os kort se overordnet på det forskellige ting der som regel er at finde i en SEO-pakke.

On-site optimering

Det er vigtigt at din hjemmeside er grundlæggende i orden og derfor skal du have styr på de ting der er relevante på dit site for at gøre den seo-venlig. Nogle af de vigtigste ting er:

  • Hastighedsoptimering
  • Teknisk SEO
  • Meta titler og beskrivelser
  • Intern linkbuilding

Det er typisk at et bureau kan tilbyde dig dette i en SEO-pakke, men meget af det kan du i virkeligheden selv klare, hvis du søger lidt information om emnet. Det der kan være svært selv at lave er hastighedsoptimering og teknisk SEO.

Content

Content kan i virkeligheden også gå under on-site optimering da det handler om content: tekst, billeder og video på din side, men det er så stort et område at jeg har valgt at lave det for sig selv og det samme gør mange bureauer der tilbyder seo-pakker.

Du skal have lavet et godt stykke tekstarbejde med de rigtige søgeord, de rigtige overskrifter og hertil hørende billeder og video, evt. også lyd, der supplere din artikel rigtig godt og skaber en god brugeroplevelse.

Linkbuilding

Linkbuilding er noget af det der foregår eksternt – væk fra din side. Det handler om at få links fra andre sider el. en form for anbefalinger kan man også kalde det. Jo flere links du får des bedre, men du skal også have links af god kvalitet. Derudover får du også mere værdi af dit link hvis du arbejder med godt content og ankertekster i dine linkbuilding artikler.

Er du ny indenfor linkbuilding og ved ikke rigtig hvor du skal starte, hvad du skal gøre og om det overhovedet er sikkert at bruge penge på det? Så vil jeg anbefale dig at starte på gratis-linkbuilding.dk hvor du kan få nogle gratis linkmuligheder til at starte på og vurdere om du synes det har nogen effekt.