Tag København i øjesyn fra luften

Vi elsker København, Danmarks skønne hovedstad. København rummer det hele. Indre By med de gamle kvarterer og havneløbet med alle de nye tiltag, der er gjort for at gøre byen endnu skønnere. Hovedbanegården med sin ikoniske bygning og den flotte ankomsthal. Tivoli med alle forlystelserne, Rådhuspladsen, tårnene, springvandene, man kunne blive ved. Og alt dette kan man gå rundt og opleve. Fra gadeplan. Men man kan også se det fra luften. 

Man kan gå ind på denne side og booke en helikoptertur hen over København. Så kan du virkelig få set den stolte, gamle by fra oven. En helikoptertur over København er en oplevelse for livet. En oplevelse du aldrig vil glemme. Og du vil virkelig få noget at skrive hjem om, for sådan en tur med helikopter er altså virkelig fantastisk. Med en erfaren pilot ved pinden kommer du til at opleve dine yndlingskvarterer fra luften. 

Hej, hej, her sidder jeg 

Måske flyver du hen over Ørestaden og ind over havneløbet. Slår et smut forbi Kongens Nytorv og nyder den flotte cirkelform fra oven. Måske går turen hen over Strøget med alle de mange mennesker, der myldrer rundt imellem hinanden. Hele den store vrimmel fra gaderne og fortovene bliver lillebitte fra luften, og man får helt lyst til at vinke ned til alle de små mennesker og råbe “Se mig!”, selvom de naturligvis ikke kan høre det. 

Man kan vælge at flyve langs Langelinie og nyde Amaliehaven fra luften. Videre ud over Nordhavn med de store luksuslinere, der ligger for kaj. Det er et eventyr at tage en københavnertur i helikopter.  

Husk at tage billeder 

Når du nu sidder deroppe i helikopteren med underkæben i skødet, så glem ikke at tage billeder. For en tur i helikopter over København skal sandelig foreviges, så den altid kan genkaldes fra telefonen eller laptoppen. 

Del dine flotte billeder med vennerne på dine yndlings sociale platforme. Post et billede af København fra luften, ledsaget af en fin kommentar, på Facebook eller på Instagram. Send et tweet fra luften over den smukke hovedstad. Dine venner vil elske det.