Skip to content

Tips til at undgå ledning rod i indretningen

Vi kender alle de irriterende ledninger, som ligger og roder i et hjørne og intet godt gør for ens indretning. Lige meget hvilken stilretning man synes om, så er ledninger aldrig kønne og derfor vil vi nu komme med vores hjælp til, hvordan man kan komme sit ledning rod til livs!

Gem dine ledninger væk

Der er mange måder, hvorpå du kan skjule dine ledninger og derved undgå, at skulle se på dem til dagligt. Et genialt træk vi så fornyeligt, var nogle der havde taget siderne ud af en bog og brugt denne til at skjule ledninger i. Sådanne bøger kan også købes i diverse interiør butikker, men ønsker man den helt billige løsning, kan man også sagtens gøre det selv. En flot kasse af den ene eller anden art, er også altid en god løsning.

Lav lade station i en skuffe

På eller omkring natbordet er der næsten altid kaos, på grund af de diverse ladere, læselampe osv. En god måde hvorpå du kan undgå dette, er at benytte en hel skuffe i dit natbord til disse. Lav et hul bagerst i skuffen til en enkelt ledning og gem derefter strømstik og ladere væk i skuffen. En god, nem og billig løsning, som stadigvæk gør det nemt f.eks. at lade din telefon, mens du sover.

Overvej mængden af ledningen

Overvej om du overhovedet har brug for alle de ledningen. Der er efterhånden meget i hjemmet, som enten slet ikke benytter ledninger eller kun meget sjældent. Der er f.eks. ingen grund til at have en lader til din iPad liggende fremme, da du kun skal lade den sjældent. Det samme gælder for kamera og Kindle. Find f.eks. smarte holdere etc. til telefoner, tablets etc. hos TabletCovers.dk, som nemt fjerne linkrodet.

Sæt dine ledninger fast

Der vil altid være nogle ledninger, som du har brug for, men i stedet for at lade dem ligge i et stort rod, så overvej at sætte dem fast til væggen, sætte dem sammen eller dekorer dem på den ene eller anden måde. På den både kan ledninger faktisk blive en kreativ og unik ting i netop dit hjem. Tjek f.eks. harald-nyborg.dk for sådanne

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *