Skip to content

Sådan sikrer du dine designlamper mod tyveri

Er du også bekymret for dine smukke lamper? Det er nemlig slet ikke underligt. Lamper er blevet det nye som tyvene går efter, da det er forholdsvist nemt og hurtigt at få fat i dyre lamper. Det kræver groft sagt blot en solid industriel saks, en sæk (alt efter størrelse) og så er det jo ud ad døren igen. Så overvej hvordan du bedre sikrer dit hjem.

Lamper er også noget vi ikke bare lige gemmer væk når vi er på ferie, selvom vi efterhånden burde. De står frit fremme dag ud og dag ind, så det er altså ganske nemt at finde ud af, om et hjem har nogle designlamper indendørs.

Overvej placeringen

Det er blevet utrolig populært med sådan et flot og stort køkken/alrum hvor der skal hænge en fin og dyr lampe over spisebordet, men der er ofte et problem ved dette. For i de fleste køkken/alrum er der efterhånden en terrassedør. Moderne? Ja. Smart? Absolut ikke.

Din terrassedør er nok den letteste dør at bryde gennem, af dem alle sammen i dit hus. Så hvis en tyv først kommer ind der, så står der jo en rigtig fin lille skat foran ham/hende, og så kan han lige så godt bare smutte ud igen med det samme.

Derfor bør du overveje hvor dine designlamper er placeret i forhold til ind- og udgange i dit hus.

En lille rød LED

Det er ikke alle der synes at dette er et godt tip, til at sikre dine designlamper, men de har nok ikke fået nogen stjålet endnu. Du kan i dag købe nogle små LED dioder, som lidt ligner det vi ser i bilerne efter solnedgangen. Et meget lille og beskedent lys der blinker med 3 eller 4 sekunders mellemrum. De koster ikke alverden, de er lette at sætte på og tage af, og så skræmmer de helt sikkert tyvene væk, da det jo ligner en alarm der er etableret.

Dette er de absolut bedste tips til at sikre dine kære lamper. Du skal nemlig ikke gøre det let for tyvene, hvilket du i den grad gør, hvis lamperne hænger let tilgængeligt ved dine indgang.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *