Skip to content

Sådan indretter du med souvenirs

Det afhænger meget af destinationen hvilke souvenirs der findes og mens nogle steder kun forhandler de traditionelle T-shirts, hatte, solbriller, nøgleringe osv. så findes der heldigvis også destinationer, hvor souvenirsene er både spændende og brugbare, især i forhold til boligindretningen.

souvenirs1

Når solen skinner og giver en fregner på næsen, bliver shoppelysten ofte større og inden man får set sig om, står man med en fyldt kuffert med alverdens souvenirs. Nogle er måske brugbare, men de fleste ender i den fælde, at de kommer hjem med en masse ubrugeligt, som de aldrig ville have købt hjemme i lille Danmark.

souvenirs2

Derfor vil vi først forsøge kort at give et par råd til, hvad du skal overveje, når du køber souvenirs med hjem fra ferien og hvordan disse bedst muligt kan benyttes i hjemmet.

5 gode råd til køb af souvenirs

Der findes mange souvenirs man kan få stor glæde af i hjemmet og det er selvfølgelig dem, vi vil se nærmere på her. Hold hovedet koldt og kig vores råd igennem inden du står foran sælgerne med lommen fuld af valuta. Så kan vi love dig, at du får gode og brugbare fund med hjem, som vil gøre din indretning spændende og helt unik.

  • Tænk altid over om det er noget du ville have købt derhjemme, fremfor om det er billigt eller unikt. Ofte er ting der virker unikke i sydens sol være lidt for unikke, når man først sætter fødderne på dansk jord igen!
  • Pyntegenstande som lysestager, vaser eller lignende er både nemme at have med hjem og ofte kan man finde noget rigtig flot.
  • Tænk over sammenhængen. Passer det ind i din indretning og er det noget du har lyst til at kigge på hver dag.
  • Vent til slutningen af ferien med at købe ind, så har du nemlig et bedre overblik.
  • Undgå skrammel-butikkerne, men tag derimod ind til en større by og besøg centre med spændende internationale butikker. Eller bedre endnu, besøg små landsbyer, hvor de helt unikke fund kan gøres.

souvenirs3

5 gode tips til at indrette med souvenirs

Når du har fundet de rette souvenirs og bragt dem sikkert hjem til Danmark, så handler det om at benytte dem korrekt i din indretning. Så de bliver en del af din eksisterende indretning og giver denne nye niveauer. Følg vores råd og kom sikkert i hus!

  • Placér dine nyindkøbte fund forskellige steder i hjemmet. Der kan hurtigt blive dannet en souvenir hylde eller område og det pynter ikke i nogen hjem.
  • Tænk i nye sammensætninger og ryd evt. flere områder, før du igen sætter dine ting op i flotte og i nye kombinationer. Dette giver et friskt pust til indretninger og giver dig mod på, at forsøge dig med noget nyt.
  • Souvenirs fungerer for mange som rejseminder og det er vigtigt at give ting der betyder noget for dig plads. Sørg derfor for at dine souvenirs ikke drukner, men derimod får luft omkring, så de kommer til deres ret.
  • Vær realistisk omkring at det ikke er alle souvenirs, du ønsker at vise frem resten af dit liv. Hvis de stadigvæk har en betydning for dig, så findes der mange måder at opbevare dem på, uden de nødvendigvis er synlige.
  • Billeder er nogle af de bedste souvenirs du kan tage med hjem og disse kan altid benyttes i ens indretning. Sæt dem i glas og ramme som de er, lav collager, tapaser en bordplade – der findes et væld af muligheder, det handler bare om at bruge fantasien.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *