Skip to content

Lyset i dit liv

Heldigvis er der ikke brug for den helt store belysning henover den danske sommer som bestemt har været god mod os indtil videre. Men når sommeren er slut, og mørket langsomt lægger sig henover eftermiddagen, er det brug for mere lys i hjemmet. Det kan være et svært valgt at vælge præcis den rigtige lampe til netop dit hjem, og det er en beslutning der skal overvejes nøje.

Lampedrømmen

En god lampe er altafgørende for et rum og din bolig. Den rette lampe og det rette lys kan give dit rum så meget mere liv og klasse. Men den helt rigtige lampe er svær at finde, og det kan være et stort og langtrukkent projekt at finde den helt rigtige lampe og den helt rigtige belysning til netop dit hjem. Der er mange forskellige former for lamper, og man har i et hjem brug for flere forskellige former for lys. Det kan være at man gerne vil have en lampe der fungerer godt til læsning om aftenen når mørket har lagt sig, og det kan være at man måske godt vil have noget ekstra kraftigt lys i køkkenet når man laver mad. Det er derfor et stort projekt at vælge den helt rigtige lampe, og til tider også blive enig med sin samboende om hvilken lampe det skal være. Når I skal vælge lamper til hjemmet er der flere forskellige faktorer at overveje. I skal tænke på hvor lamperne skal være, og hvor mange I har brug for. Derudover om I vil fokuserer på at have lys i hjørnerne eller ved store områder, måske endda begge dele. Derudover skal i overveje både lampefod og lampeskærm, som ofte kan købes separat.

Fra 100-100.000

Der er mange forskellige prisklasser når det kommer til lamper. Der er de helt billige som bestemt kan fungere fint og holde i mange år, og så er der de helt dyre designerlamper. Dem som du måske går om drømmer efter. Din lampe skal ofte holde i mange mange år, og derfor kan det være en god idé at vælge en lampe der er mere eller mindre tidsløs, og som du kan se være en del af din bolig mange år frem. Derfor kan det også være en god idé at lægge nogle penge i en flot lampe som du føler dig tilfreds med. Hvis du drømmer om designerlampen der er helt oppe i den højeste prisklasse, og din økonomi ikke helt strækker sig så lagt som prisen på lampen, kan det være en ide at overveje muligheden om et lån. Et forbrugslån kan være den helt rigtige løsning for dig der fortjener at få din lampedrøm opfyld og få den økonomi det kræver at få lampen hjem i stuen. Hvis du ikke går helt så meget op i design, kan de billige lamper også være en løsning. Der er heldigvis en hel masse super billige og funktionelle lamper som bestemt kan passe godt ind i dit hjem. Inden man træffer sit valg om hvilken type lampe man skal bruge sine penge på, er det altid en god ide at have undersøgt markedet. Hiv så mange kataloger hjem som muligt og tag en aften eller to hvor du og din samboende bladrer jeg igennem de mange sider med diverse valgmuligheder. Hvis ikke I er mere til at benytte jer af internettet, kan I finde utallige af valgmuligheder blot med få klik.

Det brugte guld

Mange steder kan man være heldig at finde flotte ældre lamper på loppemarkeder eller endda på genbrugsstationer. Hvis man ikke har det helt store budget til lamper, kan det være en mulighed at tage på udkik efter en brugt lampe. De kan enten findes billigt eller gratis. Det er dog ikke her man får designerlamperne med hjem, men der er ingen tvivl om at man sagtens kan finde en god og brugt lampe hvis man leder lidt.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *