Skip to content

Industrielle lamper

Rå og industrielle lamper er et hit og mange har sådanne lamper hængende derhjemme over f.eks. spise eller sofabordet. Industrielle lamper kan fås i mange former og farver og der er noget for enhver smag – næsten lige meget hvem du er og hvad du synes ser fedt ud i hjemmet!

Kilde: http://objektum.no/

Industrille lamper begrænser dig ikke til kunne at være loftslamper eller pendeller, selvom man ofte ser disse brugt i hjemmet. Der er også rig mulighed for at finde standerlamper, væglamper, sengelamper eller noget helt fjedre med det rå og industrielle look, som for tiden er meget hotte!

2
Kilde: Lauritz.com

Der er mange brands der har taget det populære look til sig og producerer derfor lamper der har et rustik og råt udsende, som om de har ligget i en kælder i 50 år, selvom de er helt ny produceret. Selvfølgelig kan helt nye lamper ikke have den samme patina som gamle lamper, men der findes rigtig mange flotte modeller og det er et rigtig godt alternativ at man kan finde nye lamper med et gammelt udsende i både de fysiske og online boligbutikker fremfor at skulle til på loppejagt, hvis dette ikke lige er noget man synes om. Er man derimod den store loppejæger er der også rigtig mange gode og billige muligheder for at finde flotte gamle industrielle lamper.

3
Kilde: vintage-blog.dk

Ligesom med alle andre lamper kan der også med industrielle lamper være en række udfordringer med, at finde den eller de helt rigtige til netop ens hjem. For udover udseendet selvfølgelig kan være en svær beslutning, så er det også vigtigt at finde en lampe der giver det helt rigtige lys til det udvalgte rum. Ved industrille lamper og især de brugte, skal man være opmærksom på at de måske er blevet brugt til andre formål forinden, som f.eks. at lyse et stort areal op. Det kan derfor være en god idé at investere i lysdæmpere eller benytte sig af glædepærer, som har et hyggeligere og mindre skarpt lys.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *