Skip to content

Indretning med blomster del #1

Blomster indgår ofte i indretningen, da man i Danmark finder en blomsterhandler på hvert et gadehjørne, i de store danske byer. Men ofte så ender disse blomster ofte på bordet, og bliver aldrig en del af indretningen. Danskerne har fået lidt grene med ind i indretningen, men ikke rigtig blomster, som stadig er sat i bås på spisebordet, hvis ikke de blot står i haven.

Men der er faktisk mange måder hvorpå, du kan anvende blomster i din indretning. Det gælder nemlig blot om, at forbyde sig kun at sætte disse på spisebordet. Men herudover er der selvfølgelig rigtig mange andre tips, som du kan anvendes i din indretning (og endnu flere, hvis du skaffer dig bogen Decorate with Flowers – læs mere i bunden af artiklen).

Tips til læserne: glem ikke at fremsende fødselsdagsblomsten til veninderne, som ligeså kan benyttes i indretningen, hvis du benytter disse tips når du udvælger de fødselsdagsblomster du sender.

Blomster i indretningen #1

Et af de steder, hvor det er særligt fedt at indrette med blomster, er i entre/indgang partier. Det er noget af de første du møder efter arbejde, og kan hurtigt gøre dig i det rette humør.

nr 1

 

Gå f.eks. efter en hylde med mange små vaser, krukker etc. (gerne loppefund), og sæt enkelte afskåret blomster i disse. Gerne i forskellige friske farver, som ikke nødvendigvis skal være farvekoordineret. Blomster har af natur sin helt egen koordination.

Læs også – Sådan benytter du de rette vinduer

Blomster i indretningen #2

At indrette med blomster, betyder ikke blot at du skal indrette med friske blomster. Hvad med tapet med blomster på? Det er blevet rigtig populært, at benytte tapet i de danske hjem, som har friske farver. Hvilket vi ikke kan komme ud om, at blomster tapet har.

nr 2

Blomster i indretningen #3

Ligesom med tapet, så kan du nemt få blomster ind i indretning som tryk på boligobjekter. Prøv dig f.eks. med puder-, plakater- eller endda lampeskærme med påtrykte blomster. Prøv dig f.eks. frem med DIY lampeskærme, hvor du nemt kan få lige præcis de blomster ind i indretningen, som du er på udkig efter.

nr 3

Udover at gå i gang med DIY projekterne, så er der rig mulighed for at finde meget forskelligt boligtilbehør med blomster, da dette har været populært tidligere. Og når sådan noget har været populært tidligere, så kan man ofte være heldig at finde en masse af dette på enten genbrug eller loppemarked.

Hvis du ikke har fået nok inspiration fra denne artikel – hvilket man selvfølgelig aldrig har – så kan du anskaffe dig bogen ”Decorate with Flowers”. Bogen indeholder 144 gode sider, som kan give dig endnu mere inspiration, og er skrevet af den kendte blogger decor8. Du finder bogen her på Amazon.co.uk, og den koster ca. 150 (da det er igennem den engelske Amazon side, vil der ikke være Told/Moms på denne, når du bestiller den til Danmark).

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *