Skip to content

Den korrekte indretning sammen med dine lamper

Når man nu går op i sin indretning med lamperne, så er det selvfølgelig vigtigt at man også tænker over resten af huset. Den totale indretning af boligen er vigtig, da lamperne ikke alene kan skabe din indretning.

Selvfølgelig er lamperne i boligen vigtige, men har du ikke det rette spisebord i køkkenet, den rette sofa i stuen eller den rigtig lænestol i hyggekrogen – ja så kan det næsten være ligeglad. Kort og godt, indretningen er en sammensætning af en masse små elementer.

Indretningen i hyggekrogen

Du kan bruge ”hyggehjørnet” til rigtig mange ting, såsom at nyde en god bog, en kop kaffe eller simpelthen at tage en lille lur. Når det kommer til lamperne i hyggehjørnet, så har du en masse muligheder – nemlig både gulvlamper, bordlamper og loftlamper kan benyttes i situationen.

12 13

Som du kan se på billedet herover, så er mulighederne for at finde den rette lampe til hyggehjørnet mange. Derfor skal du ikke være bekymret for dette, men i stedet kigge på resten af indretningen i dit hyggehjørne.

Selve indretningen består ofte af en lænestol, et bord, en reol og diverse nipsting. Lyder dette simpelt? Ja, på overfladen kan det lyde nemt at indrette hyggekrogen, men det er ikke altid sådan. Her er er vores 4 tips til, at indrette det perfekte hyggehjørne.

  1. Gå efter lænestolen først, og tjek de mange muligheder for designer lænestole (se mere herunder).
  2. Undervurder ikke hvad brugen af nipsting kan gøre for indretningen, men vælg disse som det sidste.
  3. Bøgerne, som du formentlig har i reolen tæt på, er en god måde at skabe den rigtige stemning. Forsøg at skabe et farvetema med de synlige, som går igen i f.eks. lænestolen, bordet etc.
  4. Brug et par uger på at flytte frem og tilbage for, at skabe det rigtige resultat. Benyt gerne tæpper i alle forsøg.

Men vi ved også godt, at tips slet ikke kan gøre alt – og derfor har vi selvfølgelig fundet en masse billeder som du kan bruge til inspiration.

1 2 3 4 5

Vi anbefaler et kig forbi Internettet

Som vi nævnte herover, så fylder lænestolen rigtig meget, da du formentlig vil komme til at bruge mange timer i dit hyggehjørne. Da vi allerede har sans for designerlamper, så har vi selvfølgelig også en præference for kvalitet i resten af boligen. Derfor kan det være en ide at kigge forbi internettet og Googles søgemaskiner

Mere inspiration finder du her..

Er du på udkig efter endnu mere inspiration, så er det en god ide at kigge forbi Pinterest. På Pinterest finder du kategorien ”Cozy Corners, som er det sted du skal kigge efter inspiration. Vi advarer allerede på forhånd om, at det kan være ekstremt tids-stjælende at kigge på Pinterest.

Hvis du stadig står og mangler lidt inspiration til, så kan du tage et kig i denne Youtube-video, hvor Expertvillage giver et på gode råd med på vejen. Se den fede video herunder, som giver den helt rette indretning, udover de seje lamper du allerede har.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *