Skip to content

Boliginteresserede er oftest også generelt designinteresserede

Der ses en meget tydelig tendens til, at folk, der er meget interesseret i deres indretning oftest også er interesseret i design generelt set. Det er – med garanti – også noget, du kan kende fra dig selv, hvis du er meget interesseret i din bolig og indretningen af selvsamme.

Derfor vil du f.eks. også gå meget op i, at du er klædt rigtig på, at du har den rette taske til din computer, at du et lækkert sleeve til din MacBook og generelt set, at samtlige aspekter af din dagligdag er designmæssigt i top – uanset om det er møbler, påklædning, tallerkner eller noget helt fjerde.

Hvis du f.eks. har overvejet, at du skal have et nyt sleeve til din MacBook, så overvejer du ikke blot ting som: Passer alle Macbook 13″ i det samme 13 tommer computer sleeve? Du vil med stor sandsynlighed vælge at prioritere det designmæssige som noget af det første, hvis du skal investere i et nyt sleeve eller et nyt cover.

Det samme gør sig naturligvis gældende for samtlige andre aspekter og køb, du foretager. Hvis du står over for, at skulle købe nyt til garderoben, så er højst sandsynligt også designet, der står i første række her. Det er en meget generel tendens, som mange med garanti også vil kunne nikke genkendende til.

Lækkert design behøver ikke nødvendigvis at være dyrt

I Danmark er der mange, der har en tendens til at tro, at lækkert design også er noget, der er dyrt. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at forholde sig. Du har mulighed for at finde rigtig meget lækkert design, der samtidig er noget, du har mulighed for at erhverve dig til en rigtig god pris.

Det er noget, der gør sig gældende, uanset om du har planer om at skulle købe nye møbler til stuen, om du leder efter en ny computertaske, der kan bruges til dagligt eller du derimod mener, at det er på tide, at du får frisket lidt op i din garderobe og derfor skal ud og shoppe nyt tøj til klædeskabet.

I samme ombæring skal det dog nævnes, at hvis du ønsker at investere i mere ekstravagant design, så er det oftest også noget, du skal være villig til at betale for. Det er dog ikke noget, du skal føle dig tvunget til, hvis du f.eks. ikke går synderligt meget op i hvilken designer eller hvilket brand, der står bag det konkrete produkt.

Der findes mange holdninger til lækkert design

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at du har mulighed for at finde rigtig mange holdninger til, hvad der kan betragtes som værende lækkert design. Derfor er der heller ikke nogen fast betegnelse for, hvad der er lækkert design – og det gør sig gældende i forhold til alt lige fra indretning til påklædning.

Derfor handler det naturligvis også om at vurdere hvad, du selv har af præferencer og hvad du selv betragter som værende lækkert design. Det er nemlig vigtigt, at du handler med fokus på dine egne krav.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *