Skip to content

5 Smukke moderne lamper

En godt designet lampe er en fabelagtig måde at indsprøjte en bestemt stil og karakter i et hjem. Og der er nogle spændende motiver derude i forskellige stilarter og materiale – dybest set noget for alle!

Herunder har vi sammensat en liste af lamper, som alle smukke i designet med en tendens til at være i den minimaliske stilart. Du vil ligeså kunne finde et par vintage og industrille lamper på listen. En smukt designet lampen kan have en sådan indvirkning på et rum, og det er nemt at eksperimentere med de materialer, farver og belysningsvalg for, at skabe den helt rigtige indretning.

#1

Hjemmeblæste glaslamper fra Niche Modern Lighting. Dette særlige design har sådan en sanselig fornemmelse, og deres synlige fatninger give dem en meget moderne og tidløs appel. Disse ville se fantastisk som en gruppe over en enorm spisebord.

1

#2

Disse lamper fra Heer Mandel er friske, moderne og meget interessante. Den geometriske træramme huser pæren inden. Man vil hurtigt elske enkelheden i designet. Forestiller dig disse lamper over et lyst træbord og mod en baggrund af hvide, rå murstensvægge.

2

#3

Organisk formede trælamper fra Caroll Street Woodworkers, en virsomhed baseret i Toronto. De vil især se awesome ud i en minimalistisk interiør stil – hvide vægge, sort skifer gulve, og disse lamper sammen med en meget moderne skænk og måske et overdimensioneret grafisk print på væggen.

3

#4

Disse lamper af Lambert & Fils Studio er en særdeles bemærkelsesværdig lampe, som man enten elsker eller hader. De er moderne og meget sofistikeret og dog meget enkle.

4

#5

Dette smukt udformet stykke er fra Dan Yeffet . Lampen er lavet af marmor og messing. Forestille dig en række af disse skønheder over et spisebord. Det perfekte supplement til en moderne hjem.

5

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *